Стало відомо, що в Смоленській області РФ військові на бронетранспортері (БТР) наїхав на двох росгвардійців. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Так, інцидент стався в понеділок, 16 вересня, під час військових навчань Росгвардії. Двоє військових опинилися на шляху БТР, який не помітив їх і переїхав. В результаті даної події 21-річний військовий помер у лікарні, а за життя другого все ще борються лікарі. Відомо, що у нього переломи ніг і ребер.

До того ж, за даними Mash, загиблого хлопця звали Михайло Мирончук, і він пішов служити в армію всього півроку тому. Разом з товаришами по службі Мирончук сидів за одним з БТР, проте в один момент машина різко газанула і наїхала на солдатів. У лікарню його доставили у вкрай важкому стані і не змогли врятувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ЗМІ пише, що під колеса БТР потрапили сапери, яке очищали ділянку від вибухонебезпечних предметів.

"За хлопцями їхав БТР. Одна з мін несподівано вибухнула, утворилася димова завіса, яка завадила водію БТР побачити попереду йдуть саперів", – сказав співрозмовник газети.

У військовій прокуратурі смоленського гарнізону повідомили, що за фактом події на навчаннях Росгвардии проходить перевірка.

Нагадаємо, що спецоперація Росгвардии відкрила світові нові грані тупизма.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська розвідка показала лігво ворога зсередини.

Також портал Знай.ua писав, що на мітингу серед Росгвардии Путіна помітили вкрай дивну дівчину.