У Росії кожен третій чоловік працездатного віку гине від хворіб, пов'язаних із зловживанням алкоголем. Про це заявив директор Національного медичного дослідницького центру кардіології, передають місцеві ЗМІ.

"Від 30 до 40 відсотків смертей чоловіків до 60 років асоційовані з алкоголем. Так чи інакше, або серцево-судинний механізм, або травма, або якийсь інший інцидент, дорожня пригода — вони асоційовані з алкоголем", - зазначив лікар.

Раніше один з експертів російського МОЗ заявив, що випивати п'ять днів на тиждень - це нормально. Після цього в комітеті Держдуми закликали його звільнити.

Нагадаємо, Росія просить Україну на транзит газу в короткий термін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, в одному з вищих навчальних закладів Києва стався скандал, який вже розлетівся по всій Україні.

Також Знай.ua писав, напередодні переговорів тристоронньої групи в Мінську в Білорусі відбулися серйозні зміни.