У Росії над містом Тверь священики вилили 70 літрів святої води, щоб зцілити жителів від блуду та пияцтва.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, митрополит Сава зробив окроплення 11 вересня в День тверезості. У небо підняли літак з мощами тверських святих, ікони "Невипивана чаша" та Іоанна Предтечі. Освячену воду на Тверь лили з чаші, а в цей час митрополит читав молебень, щоб "захистити місто від таких нещасть, як аварії і соціальні лиха".

На борту літака перебував чоловік, який зцілився від пияцтва таким дивним методом. За його словами, він побачив літак зі священиками і перестав вживати алкоголь.

Багато хто ставиться скептично до таких методів, але й у тверських священнослужителів є своя відповідь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Смійтеся, сміх продовжує життя. Тільки у чому сміх? В тому, що ми намагаємося допомогти людям позбутися від хвороб? У тому, що ми пропагуємо: перестаньте вживати алкоголь, наркотики, перестаньте блудити, це викликає сміх? Нехай сміються, а ми будемо своє діло робити", - каже отець Олександр.

Нагадаємо, десятки російський міст охопили протести.

Раніше Знай.ua повідомляв, Макаревич написав могутній гімн московського Майдану.

Також Знай.ua писав, Ляшко звернувся до Бога після провальних виборів.