Під час першої зустрічі Джея Бархема і Лінди йому було 17 років, а їй 51. Тоді жінка була розлучена і виховувала своїх дітей, але при цьому не переставала шукати справжню любов.

Незвичайна пара познайомилася на курсах водіння в 2000 році. Також вони не витрачали час і в 2001 в п'ятницю, 13 числа, Джей і Лінда одружилися. З цього моменту пройшло 19 років, і ось як вони живуть на сьогоднішній день.

Так, незважаючи на велику різницю у віці, між ними почався бурхливий роман. Родичі і близькі друзі пари були вражені від їх відносин. Сьогодні ж Джею 36, а Лінде - 70 років. Їх справжні почуття не згасли.

Ідилія й повне взаєморозуміння у пари почалося з того самого моменту, коли виявили, що люблять одну і ту ж музику. Коли одного разу в машині заграла одна з пісень Елтона Джона, учень і викладач абсолютно інстинктивно поцілувалися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кілька днів після поцілунку Джей намагався прийти в себе, щоб зважитися запросити Лінду на побачення. Жінка також сильно переживала за їхні стосунки, адже Джей був одного віку з її сином. Деякі досі неадекватно реагують на їх союз.

До того ж, Лінда виявилася старшою його батьків більше, ніж на 10 років.

Спільне життя

Подружжя заснували власний бізнес, а саме кафе і пекарню. У 2014 році Джей позбувся своєї матері, завдяки чому стосунки пари стали ще міцнішими.

Закоханим не турбуються з-за негативного думки оточуючих. Деякі навіть беруть Лінду за матір Джея. Хтось навіть наважився розбив вікна їх машини. Але вони продовжують любити один одного, наперекір усім перешкодам.

Секрет щасливих відносин

На початку шлюбу Лінда була здатна народити дитину, але Джей не хотів ставати батьком. Він вважає, що сам назавжди залишиться дитиною. Зате він із задоволенням няньчитися з онуками Лінди.

До того ж, Джей стверджує, він не боїться залишитися один, коли Лінди не стане, бо воліє жити і насолоджуватись сьогоднішнім днем.

Подружжя все робить разом. Вікенди закохані зазвичай проводять на своїй фермі.

Нагадаємо, що юна дівчина вийшла заміж за 83-річного дідуся-шамана.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина зробила пропозицію дівчині в ефірі шоу "Холостяк".

Також портал Знай.ua писав, що 74-річна жінка змогла народити здорових близнят.