З Гонконгу прийшли тривожні новини. Так, люди вийшли на масову демонстрацію з прапорами ООН, ЄС, Великобританії, США, Німеччини, Японії, Канади, України та країнами, в яких повинні пройти акції на підтримку незалежності Гонконгу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Відомо, що в Казахстані у центрі Алмати до 50 людей бере участь в акції проти експансії Китаю. Люди, які прийшли на акцію вдягнули жовті стрічки.

"Це символ проти китайської експансії", - пояснив один з протестувальників. Протестуючі скандували: "Ні китайській експансії", а також розгорнули плакати. Присутні також закликають оголосити бойкот китайським товарам.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також відомо, що в Гонконзі правоохоронні органи атакували ймовірного протестуючого, на якому була надіта маска американського президента Дональда Трампа.

Нагадаємо, 800 доларів за мовчання: аферисти атакували любителів "полунички" і зрадників.

Як повідомляв Знай.uа мирні протести переросли на божевільні заворушення, люди звуть королеву Єлизавету: кадри справжнього хаосу.

Знай.uа писав, турнір WTA в Гонконзі скасували через масові акції протесту.