Як відомо, представників спецназу РФ виявили в Норвегії. До того ж, раніше вони вже відвідували територію сусідньої країни, а також в мережі публікували фотографії.

Так, за інформацією AldriMer, російські спецпідрозділи виявили на Шпіцбергені. До того ж, у межах спецоперації бойовики, переодягався в цивільний одяг і висаджувалися і на материкову Норвегію з метою проведення розвідки.

ЗМІ заявляють, що дані вірні і задокументовані не тільки національної контррозвідкою, але також і силами розвідки Сполучених Штатів Америки. Приміром, фотографії, які були отримані з американських літаків-розвідників. На цих кадрах зображені нібито військові РФ, які знаходяться на узбережжі.

Також у цій спецоперації брали участь наймані військові формування, які "добре відомі НАТО з-за подій в Криму".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За інформацією розвідки союзників, десантна група РФ може співпрацювати з найманими військовими формуваннями на півночі.

Працівники чеченського спецназу публікували в соціальній мережі знімки, з яких випливає, що "Летючий загін Кадирова" діє в Арктиці, а також і в норвезькій її частини з 2016 року.

Таким чином, 2 березня 2018 року користувач соціальної мережі Instagram bes_600 опублікував фото чоловіків у військовій формі на тлі грозненського аеропорту.

"Лихий 16 років. На Арктику вилітали", - підписав кадр автор.

bes_600 на іншому знімку зображений на тлі атомохода "Радянський Союз" з чоловіком, який старший за віком і одягнений в цивільний одяг.

"Джихад", - підписав кадр користувач мережі.

Також 9 лютого 2018 року користувач соціальної мережі akhaev_07_95 опублікував фото на якому за спиною чоловіка перебувати авіазаправник "Svalbard lufthavn" - "аеропорт Шпіцбергена".

Слід зазначити, що бійці Росгвардии не можуть бувати в країнах НАТО в цілях туризму, однак ця заборона не дійсний тільки, якщо ця поїздка виконується за указом безпосередньо керівництва.

До того ж, 20 січня на іншому фото akhaev_07_95 чоловік зображений у формі і зі зброєю в руках. За спиною військового перебувати прапор парашутного центру.

Також у чеченському сегменті мережі можливо виявити і інші кадри з геолокацією Норвегії. Шпіцберген військові відвідували не раз, при цьому ще й зі зброєю в руках.

Нагадаємо, що в Одесі на території колонії № 51 проходять планові антитерористичні навчання.

Як повідомляв портал Знай.ua, на міждержавному пункті пропуску "Цекинівка-Сорока" на Вінниччині прикордонники зупинили машину, обвешенную георгіївськими стрічками.

Також портал Знай.ua писав, що на території Норвегії помічені тактичні групи спецназу Росії, які діяли як на Шпіцбергені, так і на материковій частині країни.