Глава Білого дому Дональд Трамп пропонував облаштувати рів зі зміями і алігаторами на кордоні з Мексикою та стріляти по ногах мігрантам.

Про це пише видання New York Times, посилаючись на інформацію власних джерел в адміністрації президента США.

За інформацією видання, Трамп у приватних розмовах часто пропонував дозволити солдатами стріляти в ноги незаконним мексиканським мігрантам, хотів облаштувати рів з крокодилами на кордоні з Мексикою, провести електрифікацію прикордонної стіни та встановити на ній гострі шпилі. Однак, від подібних ідей Трампу довелося відступитися, коли йому пояснили, що це незаконно.

Такі “оригінальні” пропозиції Трамп озвучив у березні цього року в Овальному кабінеті Білого дому. Президент був рішуче налаштований вжити будь-яких заходів щоб якнайшвидше і найрадикальніше вирішити проблему з мігрантами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У приватних розмовах глава Білого дому часто пропонував заходи з укріплення прикордонної стіни. Він вважав, що потрібно облаштувати на кордоні рів, заповнити його водою та запустити туди крокодилів. Також Трамп пропонував пустити струм по стіні та встановити гострі шипи, які б могли проникати в людське тіло. Він також доручав своїм помічникам скласти кошторис витрат на такі заходи.

Після публічної заяви з пропозицією стріляти по мігрантах, якщо вони кидатимуться каміням, очільнику США нагадали, що стріляти по мігрантам незаконно, тоді Трамп запропонував цілити лише в ноги, щоб сповільнити їхній рух. На що радники знову сказали йому, що так не можна.

“Президент був розчарований, і я думаю, що він скористався цим моментом, щоб натиснути кнопку перезавантаження”, - цитує видання своє джерело.

Сьогодні, оскільки Трамп оточений радниками, які не готові протистояти йому, він знову активізував наміри ізолювати країну від потоку мігрантів.

“У мене є абсолютна влада закрити кордон”, - сказав він цього літа в інтерв'ю The New York Times.

Нагадаємо, після приходу до влади Дональда Трампа у США різко посилили політику щодо мігрантів

Як повідомляв портал Знай.ua, Європа готує закони проти мігрантів: що чекає на українських заробітчан

Також Знай.ua писав, куди їздять українці на заробітки та які зарплати отримують за кордоном