Американське Федеральне бюро розслідувань (ФБР) оплатило в соціальній мережі Facebook рекламу з картинками російською мовою. У них звучать заклики ділиться зі спецслужбами інформацією про загрози безпеки.

Про це повідомляє видання CNN.

Реклама ФБР складалася з трьох платних постів англійською мовою. При цьому картинки були підписані російською мовою.

"ФБР збирає кращі розвіддані для боротьби з загрозами, використовуючи інформацію, надану громадськістю. Якщо у вас є інформація, яка може допомогти ФБР, відвідайте нас", - написано в публікації англійською.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому в написах російською містяться помилки: "Час наводити Мости" і "Заради вашого майбутнього заради майбутнього, вашй сем'і!". І тільки одна з трьох написана грамотно.

Користувач соціальної мережі, який переходить за посиланням потрапляє на розділ сайту ФБР "Контррозвідка", де описано мету департаменту спецслужби - "захищати американський народ і підтримувати Конституцію Сполучених Штатів допомогою виявлення, ідентифікації та нейтралізації ворожої діяльності зовнішньої розвідки". ФБР закликає користувачів мережі передавати інформацію, яка може допомогти досягненню цієї мети.

Реклама в соціальній мережі з'явилася на цьому тижні, хоча у виданні зазначають, що подібні пости з'являлися у Facebook протягом усього літа.

Нагадаємо, США терміново евакуювали свого шпигуна з Росії.

Як повідомляв Знай. ua, імперія Путіна доживає останні дні, Апокаліпсис Кремля не за горами.

Також Знай. ua писав, що Путін наказав втручатися в американські вибори.