Слідство у справі аварії "Суперджета" в аеропорту "Шереметьєво" прийшло до нових звинувачень. Так, за версією слідчих командир борту "RRJ-95B" відступив від встановлених правил, що призвело до руйнування та загоряння літака.

Такі дії в свою чергу призвели до загибелі 40 пасажирів і одного члену екіпажу, а також травмуванню 10 людей. Пілотові пред'явлено звинувачення.

Трагедія у Шереметьєво
Трагедія у Шереметьєво

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на дані СК Російської Федерації.

Як інформують журналісти, за версією слідчих, пілот Денис Євдокимов садив літак з перевищенням вертикальної і горизонтальної швидкостей та з великим кутом атаки, що призвело до "козління", поломки стійок шасі та витоку палива з баків.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

У свою чергу пілот провину не визнав і стверджує, що після удару блискавки "Суперджет" не слухався управління, а причиною загибелі людей стала відкриті кимось двері в салоні, які й призвели до поширення вогню.

Нагадаємо, зірка "Глухаря" накидался в літаку і влаштувала дебош: виводили в наручниках.

Як повідомляв Знай.uа всі дивляться порно, прибульці не прилітали, а за президентом стежать: Едвард Сноуден написав мемуари.

Знай.uа писав, МАУ опинилися в центрі скандалу: заплатив 45 тисяч за квиток і надкушену булочку.