В Казахстані медики помилково оформили одного з новонароджених немовлят як мертвого і поклали його в холодильну камеру навіть після того, як дитина подала ознаки життя.

Так, місцеві лікарі навіть не спробували врятувати життя новонародженій дитині, так як не могли виправити заповнені документи.

"Після подачі дитиною ознак життя лікарі, при наявності можливості, замість вжиття невідкладних заходів вирішили діяти згідно з оформленими документами і залишити новонародженого вмирати", – повідомили в агентстві Казахстану з протидії корупції.

Також головними підозрюваними у вбивстві дитини є глава цього пологового будинку і акушер-гінеколог, який брав тоді пологи. До того ж, їм загрожує до 20 років ув'язнення під вартою.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині жінка стверджує, що викинула на смітник своєї новонародженої дитини.

Як повідомляв портал Знай.ua, стан сіамських близнюків, які народилися в Чернівцях, залишається тяжким. Як відомо, дівчата мають дві голови, але тільки одне тіло на двох.

Також портал Знай.ua писав, що за минулий тиждень в міських пологових будинках Одеси з'явилися на світ 209 дітей у тому числі три пари близнюків.