Фотограф з Берліна Зої Спаутон створила незвичайний проект. Вона фотографує літнього чоловіка, який відзначається неймовірними та стильними образами. Усі фото вона показує у мережі у блозі під назвою "Що носить Алі".

Алі за професією кравець. Щодня він йде на роботу вулицями Берліну й щодня вражає своїм стилем. Зої Спаутон регулярно закидає у блог нові фото та коментує їх.

"У 2012 році я почала вести цей блог. Я працюю в Берліні і щоранку ходжу на роботу о 9:05. Я бачу цього чоловіка — кожен раз в різному одязі, — ми вітаємося, і тільки. І я вирішила його сфотографувати, попросила дозволу. Він з радістю прийняв мою пропозицію. Я кажу більше німецькою, він трохи англійською. Але ми розуміємо один одного. У Алі понад 80 костюмів. Він змінює їх щодня, постійно докуповує аксесуари", йдеться у підписі однієї з перших фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що днями в Києві з аншлагом відшумів перший із серії осінніх концертів "Жіночого Кварталу".

Як повідомляв портал Знай.uа, 9-річного хлопчика звинуватили у масових вбивствах: спалив живцем бабусю і трьох дітей.

Також портал Знай.uа писав, що "Жаль, що є тільки 12 місяців": рятувальники знялися в гарячій фотосесії, не можна відвести погляд.