Стало відомо, що вже наступного тижня на екранах з'явиться новий документальний фільм, що надасть закулісний погляд на Меган Маркл і тур принца Гаррі по Африці. Про це повідомляє The Sun.

Так, за словами телеведучий ITV News Тома Брэдби, фільм під назвою "Гаррі і Меган: африканська подорож" "багато чого пояснить" про герцога і герцогині Сассекських.

Однак, на даний момент офіційні подробиці поки не оприлюднені. Відомо лише те, що його покажуть на телеканалі ITV в неділю, 20 жовтня, о 21:00.

Телеведучий, який працював над документальним фільмом, на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter також дотримується інтриги.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Тільки що закінчив знімати документальний фільм про Гаррі і Меган в Африці. Я думаю, що це багато чого пояснить, коли воно вийде в ефір", - написав Брэдби.

Нагадаємо, що в рамках Всесвітнього дня психічного здоров'я принц Гаррі відвідав Ноттингемскую академію і передав голосове повідомлення від своєї дружини 14-річної Алейне Генк, у якої виявили пухлину головного мозку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Начо Фігерас, 42-річний відомий гравець у поло з Аргентини, один з найближчих друзів принца Гаррі, поділився на телепередачі The Ellen Show про те, як зараз непросто живеться королівській парі.

Також портал Знай.ua писав, що днями герцоги Сассекские і герцоги Кембриджські озвучили відеоролик, який присвячений боротьбі зі стресом і депресією.