У столиці Великобританії в Лондоні копи заарештували справжню принцесу. Відомо, що співробітники правоохоронних органів затримали бельгійську принцесу Марі-Есмеральду. Жінка брала участь в сидячому страйку екоактивістів на Трафальгарській площі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Telegraph.

Марі-Есмеральда

За інформацією журналістів, 63-річну принцесу супроводили до поліцейського фургону, де вона провела 5 годин. Пізніше її відпустили без пред'явлення звинувачень.

А ось за даними газети Inpendent, починаючи з понеділка британська поліція заарештувала 1300 осіб, які брали участь у протестах проти змін клімату. Руху проти забруднення екології Extinction Rebellion (Повстання проти вимирання - з англ.) організовує у всьому світі демонстрації із закликами до активної боротьби з глобальним потеплінням. Згідно сайту руху, його мета полягає в залученні уваги суспільства до проблем екології.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Усейн Болт влип у масову бійку біля бару посеред Лондона: "Це було божевілля".

Як повідомляв Знай.uа банк Гонтарєвої позбувся 86 мільйонів: вкладники масово забирають свої гроші.

Знай.uа писав, Петро Порошенко терміново покинув країну, стежками Гонтарєвої: куди зібрався експрезидент.