У Росії під час циркової вистави стався жахливий інцидент. Відомо, що в Карелії в місті Олонець ведмідь накинувся на свого дресирувальника просто на манежі цирку, все це жахіття сталося на очах у глядачів.

Про це стало відомо завдяки відео глядачів, які просто відпочивали і не підозрювали, що станеться трагедія.

На кадрах видно, як тварина виконує команди дресирувальника, а потім раптово нападає на нього, валить на землю і намагається гризти. Очевидці висловили обурення з приводу того, що глядацьку залу не було обгороджено від арени спеціальною решіткою.

"В цілковитому шоці, що при габаритах ведмедя (думала, будуть милі плюшеві ведмежата) не зробити огорожу для безпеки глядачів", — написала в коментарях одна з жінок, яка була присутня на шоу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також відомо, що дресирувальник залишився живий, хоча і постраждав від кігтів ведмедя. Щоб відігнати хижака, довелося використовувати електрошокер.

Нагадаємо, цирк не поїхав: у центрі Харкові засікли слона, - відео підірвало мережа.

Як повідомляв Знай.uа за що винахідник Томас Едісон стратив слониху Топсі.

Знай.uа писав, львівський гицель жорстко розправився зі своїм псом: українці вимагають розплати.