Сполучені Штати Америки можуть допустити велику помилку в тому випадку, якщо проігнорують останній термін для переговорів з КНДР з денуклеаризації (створення зони вільної від ядерної зброї).

Про це стало відомо завдяки заяві представника Північної Кореї Кім Ен Чхоля, повідомляє північнокорейське державне новинне агентство KCNA.

Дональд Трамп і Кім Чен Ин
Дональд Трамп і Кім Чен Ин

За інформацією ЗМІ, Пхеньян встановив в якості цього терміну кінець 2019 року. У свою чергу Кім Ен Чхоль заявив, що в цей час завершаться і "тісні особисті стосунки" президента США Дональда Трампа з головою Держради КНДР Кім Чен Ином, якщо Вашингтон не здійснить необхідні заходи.

"Бувають вічні вороги, але не буває вічних друзів", — йдеться в заяві представника Північної Кореї.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Американська столиця здійснює “хитрий і жорстокий” тиск на Пхеньян, стверджує Кім Ен Чхоль. За його словами, США не приділяють уваги закликам північнокорейської сторони щодо нового підходу у вирішенні проблеми денуклеаризації.

Нагадаємо, у Трампа зробили гучне звернення щодо України: "Це добре для Європи".

Як повідомляв Знай.uа шпигунка Кремля Марія Бутила вийшла на свободу: пропагандисти радіють, фото.

Знай.uа писав, насолив Трампу: репера Емінема з-за пісень допитали в США, "Іванка потонула у ставку".