В Африці Російська Федерація в спробах розширити зону своєї присутності зазнала втрати. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Згідно з місцевим даними 27 жовтня на півдні Африки в Мозамбіку жорстоко розправилися з російськими військовими. Бойовики, які орудують в провінції Кабу-Делгаду, влаштували засідку найманим військовим російської компанії "Вагнера".

Бойовики обстріляли автомобіль, в якому їхали російські найманці і місцеві силовики. Повстанцям вдалося захопити росіян і обезголовити їх. Транспорт спалили.

У ЗМІ підтвердили смерть 20 осіб, російських військових з них 5 осіб. Транспортування обезголовлених тіл взяли на себе місцева влада. Після доставки загиблих в районну лікарню їх передали родичам.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

При цьому в Російському посольстві зберігають мовчання і заявляють, що не володіють інформацією з приводу загибелі росіян в засідці Мозамбіку.

Нагадаємо, у Путіна заговорили про страти.

Як повідомляв Знай. ua, орда Путіна зацікавилася новими територіями, в небезпеці ціла держава.

Також Знай. ua писав, що російські блогери зняли відео перед страшною авіакатастрофою в Ефіопії.