В Гонконзі тривають масові протести. На цей раз заворушення почалися після демонстрації проти політики чинного уряду. Варто зазначити, що все починалося досить мирно, проте несподівано з'явилися люди в масках і заблокували вулиці. Провокатори почали палити сміття і кришити вітрини магазинів.

Відомо, що група радикалів атакувала офіс китайського інформаційного агентства Xinhua, і зробила спробу спалити його. Про це повідомляють місцеві журналісти і блогери, додаючи до своїх матеріалів кадри цього безумства.

За інформацією журналістів, коли на місце прибули поліцейські, протестувальники закидали їх камінням і пляшками із запальною сумішшю. Правоохоронцям довелося застосувати сльозогінний газ. За останніми даними, в результаті заворушень постраждали 17 осіб. Поліція затримала більше 200 демонстрантів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Агенство Сіньхуа

Нагадаємо, протести в Гонконгу: демонстранти виступили з-за закону про екстрадицію підозрюваних і ув'язнених.

Як повідомляв Знай.uа глава Китаю Сі Цзіньпін обіцяє "розчавити тіла, роздрібнити кістки".

Знай.uа писав, гонконгський Майдан вирує із новою силою: полетіли коктейлі Молотова, люди опинилися в пастці, відео.