Ненароджена дитина показав на ультразвуковому дослідженні знак перемоги - "V" у утробі матері, ніж розсмішила свою майбутню матір і вразив лікарів. Про це майбутня мама написала у своєму Twitter повідомляє Mirror Online.

Джемма Х'юстон прийшла на ультразвукове дослідження в Пейслі, Шотландія. Медики зробили їй УЗД. Майбутню маму шокував дитина, яка під час УЗД показав знак перемоги. Жінка сприйняла жест дитини смішним і сказала, що покаже це фото своєї доньки в майбутньому.

Жінка навіть написала звернення-прохання до свого малюка, щоб на наступне УЗД дитя лягло у правильне положення, аби визначити всі життєво необхідні параметри.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

УЗІ

Вагітна жінка повідомила, що це вже четверте УЗД, і що у неї немає ні одного нормального фото. Вона додала, що дочка буде "справжньою дівою", як і її мати, і успадкує її риси характеру. Х'юстон порахувала жест дитини смішним і сказала, що покаже це фото своєї доньки в майбутньому.

Нагадаємо, улюблениця мільйонів дізналася про свою хворобу в прямому ефірі, фани в розпачі: перша в житті процедура.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома українська телеведуча Катя Осадча поділилася кращими образами з Хеллоуіна, а на деяких фото її важко впізнати.

Також портал Знай.uа писав про другий вагітність: Тодоренко розридалася перед камерами, несподіване зізнання.