У потопаючому від антиурядових протестів Гонконгу невідомий з холодною зброєю атакував члена місцевої ради. Варто зазначити, що нападник хитро прикинувся його прихильником.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів і відео, розміщеному на YouTebe.

На записі видно, як чоловік у блакитній футболці наближається до політика Джуніуса Хо з квітами, потім просить його зробити фото, занурює руку в сумку, виймає звідти ніж і б'є ним політика.

Кадр до нападу, bbc
Кадр до нападу, bbc

Депутат отримав поранення, згодом очевидці помітили, як його забирає швидка. Крім нього, згідно з повідомленнями, від дій нападаючого постраждали як мінімум дві людини. Копи вже заявили, що чоловіка, підозрюваного в нападі затримали.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, дві хвилі епідемії атакують Україну: як врятуватися від вірусів-мутантів.

Як повідомляв Знай.uа бойовики "ДНР" підступно атакували позиції ООС, українські воїни пройшли крізь пекло: перші деталі.

Знай.uа писав, Федина записала нове відео після погроз Зеленському.