Стало відомо, що в ніч на неділю, 10 листопада, в Єгипті спалахнув літак з українськими туристами на борту. Авіакомпанія SkyUp виконала Рейс Запоріжжя - Шарм-ель-Шейх (SQP7153). Пожежа почалася під час посадки літака, загорілася ліва стійка шасі. Служби аеропорту швидко вирішили цю проблему і загасили вогонь. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

Літак з українськими пасажирами

У момент інциденту на борту лайнера знаходилися 186 пасажирів і 7 членів екіпажу.

В результаті пожежі ніхто не постраждав. Потім після ліквідації вогню, працівники перевірили літак, замінили гальма і основне колесо. По закінченню ремонтних робіт лайнер пообіцяли ввести у розклад.

Літак з українськими пасажирами

Популярні новини зараз
"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

"Літак сів досить м'яко, але в момент посадки ми почули дивний гул з лівого боку. В ілюмінаторах було видно заграву від полум'я і густий дим. Не минуло й хвилини, як біля нашого літака була пожежна команда аеропорту, яка погасила загоряння", - повідомив один з пасажирів лайнера.

Нагадаємо, що товстого кота на ім'я Віктор, який важить цілих 10 кілограмів, не захотіли пускати в салон літака Москва-Владивосток.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції відбулася воістину неймовірна історія. У передмісті Парижа з аеропорту Лонь-Эмерейнвилль надійшло повідомлення, яке могло б здатися жартом.

Також портал Знай.ua писав, що українські пасажири стали заручниками в столичному аеропорту Італії, в полоні опинилися близько 130 людей, більшість з яких повинні були летіти в Україну.