Надзвичайна історія, яка схожа на сюжет до якогось фантастичного фільму, сталася у Великобританії. Відтак, місцева жителька вийшла за чоловіка, який був у комі та через кілька днів помер. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Як відзначається, ще у лютому цього року 38-річного Мартіна Сіммонса затягнуло в контейнер на заводі, де він працював. Товариші по роботі не встигли вчасно вимкнути апарат, і він позбувся кінцівки, пошкодив плече, шию та мозок. Після такого чоловіка доставили до медзкаладу та тривалий час лікували, однак нещодавно визнали, що вони безсилі, і врятувати його не зможуть.

Тіна та Мартін Сіммонс, фото FB
Тіна та Мартін Сіммонс, фото FB

А відтак, вірна дівчина британця, 35-річна Тіна Сіммонс, вирішила виконати клятву, яку вона дала ще раніше для свого чоловіка – вийти за нього заміж. Тому, жінка провела весільну церемонію в лікарні біля ліжка нареченого, який перебував в комі, за кілька днів до його відключення від автоматів життєзабезпечення.

"Це був ідеальний день. Найкращий друг Мартіна зачитав клятви від його імені, а мій син Томмі надів перстень мені на палець. Тієї ночі я лягла на ліжко з Мартіном, годину обіймала його і трохи поспала разом з ним під тиху музику, яку включила медсестра », - розповіла британка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підкреслюється, що закохані хотіли провести весільну церемонію в квітні 2020 року, а потім відправитися в медовий місяць на Кубу, однак, цього не судилося зробити.

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, волонтери врятували цуценя з незвичною особливістю, відео.