Стало відомо, що тренер хокейного клубу "Адмірал" Микола Пронін провів індивідуальне тренування для смугастого пухнастика Віктора, якого не хотіли пускати на борт лайнера через зайву вагу.

Кіт Віктор, Facebook

Так, котик Віктор протестував різні снаряди (канат, бігову доріжку), а також виконував силові вправи. Відповідні фото розмістили в соціальній мережі Facebook.

"Від запрошень Миколи Павловича не відмовляються — їх приймають. Волохатий авіамандрівник Віктор і Михайло Галін сьогодні взяли участь у повноцінному тренуванні під керівництвом тренера "Адмірала" Миколи Проніна. Канат, бігова доріжка, силові вправи — все по‑серйозному. Вчитель і учень у процесі зблизилися настільки, що Палич дозволив Віктору такі вольності, про яких його підопічні хокеїсти навіть не мріяли", — повідомляється на сторінці клубу.

От приглашений Николая Павловича не отказываются – их принимают. Мохнатый авиапутешественник Виктор и Михаил Галин...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
Geplaatst door HC Admiral Vladivostok op Donderdag 14 november 2019

Нагадаємо, що товстого кота на ім'я Віктор, який важить цілих 10 кілограмів, не захотіли пускати в салон літака Москва-Владивосток.

Як повідомляв портал Знай.ua, офіцер RSPCA Ліза Міллер виявили на вулиці коробку, в якій були плюшевий ведмідь і живий кролик.

Також портал Знай.ua писав, що дуже загадкова фізична особливість проявилася у цуценяти на кличку Нарвав. У малюка прямо з чола зростає милий хвостик.