Стало відомо, що у Грузії спецназ почав витісняти протестувальників, які заблокували входи до місцевого парламенту в Тбілісі. Про це повідомляє грузинський "Перший канал".

Протест в Грузії

Так, копи вже затримали деяких людей під будівлею парламенту. На даний момент відомо про 20 затриманих, серед яких лідер опозиційної партії "Гірчі" Зураб Джапарідзе.

В МВС Грузії поки не називають кількості затриманих і не дають коментарів з цього приводу. До того ж, силовики почали звільняти заблоковану вулицю Руставелі.

Представник МВС дав організаторам акції протесту 30 хвилин для того, щоб звільнити територію біля будівлі парламенту, після чого спецназ почав зачистку території від протестувальників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція застосовує водомети проти учасників акції протесту.

Протест в Грузії

Протест в Грузії

Протест в Грузії

„მოამბის“ სპეციალური გამოშვება - ვითარება პარლამენტთან

„მოამბის“ სპეციალური გამოშვება - ვითარება პარლამენტთან

Geplaatst door პირველი არხი op Maandag 18 november 2019

Нагадаємо, що Чилі охопили масові протести — люди вийшли на вулиці проти підвищення цін на проїзд в метро. Однак після того, що влада країни скасувала підвищення, протестувальники вимагають відставки президента.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві біля Офісу президента України люди влаштували акцію протесту проти запуску в країні ринку землі.

Також портал Знай.иа писав, що учасники акції протесту разом з деякими опозиціонерами провели всю ніч у наметах на проспекті Руставелі в грузинській столиці Тбілісі.