Східні культури з давніх часів відомі різними традиціями, які європейським людям важко зрозуміти, а іноді — просто страшно про таке думати. Так, в Індії чоловік полюбив землю і заявляє, що вже два десятки років їсть її не менше кілограма на день.

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналістів, які опублікували невеликий репортаж про життя поглинача грунту.

Чоловік 20 років їв землю, Lenta.ru
Чоловік 20 років їв землю, Lenta.ru

Так, за інформацією ЗМІ, житель Індії Нукала Котешвара Рав з індійського штату Андхра-Прадеш завів незвичайну звичку, коли йому було 28 років. Сам чоловік каже, що бувають дні, коли він повністю відмовляється від нормальної їжі і харчується тільки землею. Рав запевняє, що дивна дієта не зашкодила його здоров'ю.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чоловік 20 років їв землю, Lenta.ru
Чоловік 20 років їв землю, Lenta.ru

Так от, відомо, що вживання землі називається геофагією або землеїством й поширене в багатьох країнах. В Габоні, Камеруні та Екваторіальній Гвінеї їдять глинястий мінерал каолініт, приправлений перцем і кардамоном. У Гаїті їдять пиріжки з бруду з сіллю та овочами. Індонезійське блюдо ампо печуть з грунту з рисових полів. Найчастіше землею харчуються жінки, особливо під час вагітності.

Нагадаємо, навколо кістки і нутрощі: піді Львовом виявили автобус зі страшною "начинкою", - фото не для вразливих.

Як повідомляв Знай.uа тисячі вбитих свиней і річка крові: страшні наслідки боротьби з чумою в Південній Кореї.

Знай.uа писав, руки-базуки Терешина виявилися брехнею: "Там вазелиновая...", фото не для слабкодухих.