У Росії стався жахливий випадок, який сколихнув всю країну. Відтак, після екстреної посадки пасажирського літака "Аерофлоту" в Ростові-на-Дону, один із пілотів відразу помер, повідомили в Південному слідчому управлінні транспорту СК.

Як відзначається, пілоту літака, який вилетів з московського аеропорту Шереметьєво та направлявся в Анапу, стало погано. А відтак, командир лайнера вирішив здійснити вимушену посадку в Ростові-на-Дону.

Літак, фото - УНН
Літак, фото - УНН

"Близько 10 ранку другому пілотові стало погано, була запрошена екстрена посадка, поки приземлялися, пілот 1970 року народження помер", - заявило в екстрених службах регіону.

Підкреслюється, в цей час бортпровідники намагалися самостійно надати першу допомогу пілоту, але безрезультатно. Після приземлення медики також не змогли реанімувати пілота. Попередньо, у нього відірвався тромб.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше скасували понад 450 рейсів: в США буря "підбила" пасажирський літак, фото.

Також Знай.uа писав, що люта стихія ледь не згубила переповнений літак, пілоти - герої: неймовірне відео.