У Великобританії розгорівся потужний мережевий скандал, який викликав страшну паніку. Так до мережі вкинули інформацію про нібито смерть королеви Єлизавети II. А найцікавіше те, що скріншот про смерть з'явився в месенджері WhatsApp.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

"Королева померла сьогодні вранці. Серцевий напад. Офіційно про це оголосять завтра о 9.30", — говорилося вночі в повідомленні від імені користувача Gibbo.

Фейковий пост про смерть Єлизавети II, Metro
Фейковий пост про смерть Єлизавети II, Metro

У ньому також давалися нібито інструкції гвардійцям, які повинні будуть нести чергування — прихопити з собою туалетні приналежності, білизну та шкарпетки на два тижні, поки триватимуть траурні церемонії. Стверджувалося, що це повідомлення було взято зі спільноти у WhatsApp Гренадерської гвардії.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Піддані Її Величності сполошилися. Але о 9.30 ранку з полегшенням зітхнули: жодного сумного повідомлення не надійшло. Навпаки, стало відомо, що 93-річна королева активно готується до прийому в Букінгемському палаці, на який 3 грудня запрошено лідерів країн НАТО.

Редактор порталу королівських новин Royal Central Чарлі Проктор сказав, що подібні вкидання трапляються регулярно і він може з упевненістю спростувати черговий слух.

Свіже фото живої Королеви Єлизавети II, Metro
Свіже фото живої Королеви Єлизавети II, Metro

"Королева не померла. Вона жива, здорова і з нетерпінням готується зустріти Дональда Трампа та інших лідерів у палаці", - заявив він.

Офіційних спростувань та пояснень Букінгемський палац в таких випадках не дає. Тим часом у пресі з'явилися фотографії здорової Єлизавети, повертається в Лондон з Віндзорського замку.

Нагадаємо, фотограф оприлюднив секретний знімок Меган Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл помітно погладшала, навіть принц Гаррі верне ніс.

Знай.uа писав, знищує не тільки кроликів: неприємну правду про жіночу косметику показали в деталях.