Селянин з одного з північних штатів Індії випадково знайшов дівчинку, заживо поховану у глеку, повідомляє ВВС.

Чоловік збирався поховати власну дитину, яка народилась мертвою. А коли викопував яму, наштовхнувся на великий глек, у якому знаходилась жива недоношена дівчинка. Коли дитину доправили до лікарні, в неї була нестача ваги, переохолодження та низький рівень глюкози у крові. Зараз вона вже важить 2,67 кілограми та абсолютно здорова.

Глек, в якому знайшли дівчинку. Фото: bbc.com

Як довго дитина пробула під землею та як змогла вижити — невідомо. Наразі не вдалось ні знайти батьків дитини, ні з’ясувати мотиви їхнього вчинку і дівчинка перебуває під опікою штату Уттар-Прадеш. Після того, як спливе передбачений законодавством період очікування, її віддадуть на удочерення.

Нагадуємо, що міністр соціальної політики Юлія Соколовська повідомила про плани свого відомства відійти від інтернатів для дітей-сиріт до сімейної форми виховання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", нові правила отримання субсидій змінили все.

Також "Знай.ua" писав, що українцям озвучили суми нових пенсій.