Британська принцеса і онука Єлизавети II Беатріс скасувала передвесільну вечірку зі своїм майбутнім чоловіком, італійським мільйонером Едоардо Мапеллі Моцци. Святкування планувалося на 18 грудня.

На торжество наречений і наречена запросили членів королівської сім'ї, а також знаменитостей, з якими вони добре спілкуються. Але, мабуть, цьому заходу так і не судилося відбутися.

Принцеса Беатріс і Едоардо Моцци
Принцеса Беатріс і Едоардо Моцци

Принцеса вирішила скасувати вечірку через недавній секс-скандал з батьком принцом Ендрю. Біля готелю, де повинно було проходити свято, зібралося б занадто багато папараці. Це може нашкодити парі та їх зірковим гостям.

Принцеса Беатріс і Едоардо заявили, що зараз гучне святкування не доречне, оскільки королівська сім'я переживає не найкращі часи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Принц Ендрю
Принц Ендрю

Нагадаємо, що другого сина королеви Великобританії Єлизавети II принца Ендрю звинуватили у корупційних зв'язках із відомим мультимільйонером Девідом Роулендом.

Як повідомляв портал Знай.uа, королева Єлизавета II позбавила сина Ендрю права займатися громадською роботою і скасувала святкування його 60-річчя.

Також портал Знай.uа писав, що принц Вільям зробив усе, щоб домогтися безпрецедентного відсторонення принца Ендрю через секс-скандал.