Колишня дружина принца Ендрю і невістка королеви Єлизавети Сара Фергюсон розповіла свою думку про останні гучні скандали у королівській родині. Зокрема, вона висловилася щодо дружини принца Гаррі Меган Маркл та свого колишнього чоловіка принца Ендрю.

Про це Сара Фергюсон заявила під час форуму Misk Global Forum в Саудівській Аравії для видання Vogue Arabia.

Сара Фергюсон висловила свою підтримку Меган Маркл й заявила, що вона йде в ногу з часом. Колишня дружина принца Ендрю додала, що розуміє її, адже сама знаходиться у такій же ситуації — її переслідує хвиля негативу публіки.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty

"Все, що відбувається має бути важко для Меган, і я дуже добре її розумію. Вона йде в ногу з часом, вона розкішна. Вона була відома і раніше. Вона чудова. Чому вона не може бути такою? Чому не можна відзначати в ній це? Я взагалі не схильна давати поради, бо потім їх виривають з контексту, але я була на місці Меган і досі перебуваю в такому стані. Мене завжди супроводжує хвиля негативу, це сумно і дуже втомлює, важко і до цього складно ставитися байдуже. Я ненавиджу знущання над ким-небудь, не сприймаю цькування. І мені неймовірно шкода їх (Меган і Гаррі - прим. ред.), я можу уявити їх біль, через яку вони проходять, бо сама пройшла через те ж саме", - сказала Фергюсон.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Колишня членкиня королівської родини зазначила, що негатив зі сторони ЗМІ змушує вірити у те, що ти робиш щось неправильно.

"Читаючи подібне, ти починаєш думати, що все, що ти говориш або робиш, погано і неправильно. І взагалі, що все йде не так. Перші шпальти можуть бути дуже жорстокими. Ти починаєш у все це вірити", - додала Фергюсон.

Сара Фергюсон та принц Ендрю
Сара Фергюсон та принц Ендрю

Нещодавно син Єлизавети II опинився в центрі секс-скандалу. Екс-дружина підтримала Ендрю. Сара назвала його справжнім джентльменом. Всі звинувачення на адресу батька своїх дітей вона назвала "повною нісенітницею" і вигадкою.

"Останні шість місяців були дуже важкими для мене і моїх дівчаток. Нелегко спостерігати, як такий чудовий чоловік, як принц Ендрю, переживає таку біль. Він найкращий чоловік з тих, кого я знаю. Те, що він зробив для Великобританії, - неймовірно, і весь цей галас і звинувачення - просто нонсенс", - резюмувала Сара.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл з’явилися в одязі у стилі принцеси Діани: як герцогині повертають моду 80-х.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фотограф оприлюднив секретний знімок Меган Маркл і принца Гаррі: "На цей кадр нам дали всього три хвилини".

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон та принц Вільям відчитали журналіста за жарти над донькою: названо справжні причини конфлікту