Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо оголосив про те, що протягом наступних двох років країна планує залучити до мільйона нових постійних мешканців, повідомляє “Страна.ua”.

Як повідомляється, завдання забезпечити цей план Трюдо поклав на міністра у справах імміграції, біженців та громадянства. Згідно з дорученням прем’єр-міністра, одним з пріоритетних завдань протягом наступних двох років буде залучення до Країни кленового листа до мільйона іноземців на постійне місце проживання. Проте, за словами Трюдо, це мають бути висококваліфіковані кадри, які зможуть допомогти в розбудові сильної Канади.

Трюдо
Трюдо

Нагадуємо, що нещодавно популярний блогер-заробітчанин розповів про те, що є головною небезпекою для тих, хто працює або проходить стажування за кордоном.

Як повідомляв Знай.uа економічний бум: українські заробітчани підняли на ноги Польщу, вважають експерти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також Знай.uа писав, заробітчанин розповів правду про реальний ризик в Євросоюзі.