На днях у китайському місті Сучжоу закінчили будівництво одного із найбільших об'єктів, який створили за допомогою 3D-принтера.Так, ним стала 500-метрова стіна, яка має захищати місцевість від повеней. Відповідна інформація з'явилася на сайті 3D Printing Media Network.

Зауважимо, що стіни та дамби, для будівництва яких використовують звичайні матеріали, обходять досить дорого та значно псують екологію. А відтак, аби зекономити та вберегти природу, у Китаї вирішили побудувати стіну із деталей, надрукованих на 3D-принтері.

Зайнялася зведенням стіни компанія Winsun, яка розповіла, що 3D-друк дозволив не тільки збудувати міцну конструкцію, а й виявилася куди дешевше і простіше традиційного методу.

Так, стіну створили з окремих об'єктів, які потім з'єднали. Наразі конструкція вважається найбільшим об'єктом, який коли-небудь видрукувати на 3D-принтері.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, три надмасивні чорні діри виявили вчені: "ховалися" в центрі незвичайної галактики.

Як повідомляв Знай.uа вчені з'ясували, що вказує на раннє старіння головного людського органа.

Знай.uа писав, це змінить світ: вчені знайшли спосіб контролювати тягу до спиртного.