Надзвичайний випадок стався у Каліфорнії. Так, у місті Фресно неповнолітня поцупила літак, а пізніше і зовсім його розбила, повідомляє телеканал CNN.

Як відзначається, інцидент мав місце в аеропорту Fresno Yosemite. Відтак, 17-річна дівчина проникла на приватну територію аеропорту, перестрибнувши через огорожу. Вже пізніше неповнолітня пригляділа тамтешній невеликий літак та залізла в його кабіну. Після чого намагалася злетіли, однак, не вдало – він не злетів через технічні неполадки.

За словами правоохоронців, дівчина мала дезорієнтований вигляд та відмовлялася співпрацювати, коли її взяли під варту. Зауважимо, що цей курйозний інцидент вдалося записати на камери спостереження.

Нагадаємо, що пасажиру літака авіакомпанії United Airlines вдалося зняти витік пального під час польоту. Відповідне відео розмістив в Twitter.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На кадрах відео можна помітити, як з-під крила летить над хмарами літака б'є струмінь. Відомо, що таке явище спостерігали пасажири рейсу Париж-Чикаго.

Як повідомляв Знай. ua, Boeing занапастив життя сотень людей.

Також Знай. ua писав, що люди опинилися в пастці аеропорту, понад 300 рейсів скасовано.