У Великобританії жінка з міста Прінцес-Рісборо схудла на 8 розмів. Після перевтілення навіть рідна матір перестала її впізнавати.

Британка Елізабет Уоткінс з дитинства веде боротьбу із зайвою вагою. Окрім цього, у неї нездорові харчові звички, передає видання The Mirror.

У свої 36 Елізабет важила 171 кілограм й не могла пересуватися самостійно. Вона весь час проводила вдома, до того ж боялася осуду з боку оточуючих.

Елізабет Уоткінс, The Mirror
Елізабет Уоткінс, The Mirror

У 2017 році Елізабет Уоткінс вирішила змінити життя й зробила операцію зі шунтування шлунка. Після процедури вона протягом року споживала всього 700 калорій в день та скидала по шість кілограмів у місяць. У наступні пів року жінка збільшила денну норму до 1200 калорій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Елізабет Уоткінс, The Mirror
Елізабет Уоткінс, The Mirror

Елізабет Уоткінс, The Mirror
Елізабет Уоткінс, The Mirror

Лише за пів року жінка схудла вдвічі — їй вдалося скинути 96 кілограмів. Вона змінилася так сильно, що її мати не впізнала власну дочку на вулиці і пройшла повз. Крім того, британка вперше завела роман з чоловіком та незабаром отримала пропозицію руки та серця

Нагадаємо, що Меган Маркл та принца Гаррі хочуть позбавити титулів: проти королівської сім'ї повстали піддані.

Як повідомляв портал Знай.uа, не зіпсуйте собі Новий рік: названо найнебезпечніші алкогольні напої, повний список.

Також портал Знай.uа писав, що любителькам смачно поїсти: як відучити себе від нічних перекусів та не об'їдатися.