Під час кулінарного шоу на телеканалі ВВС герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відсторонила руку свого чоловіка принца Вільяма. Цей жест спричинив бурхливі обговорення в соціальних мережах, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, дописувачі сприйняли цей жест, як знак того, що в стосунках між Міддлтон та принцем Вільямом не все добре. Але, за словами фахівців, причина цього жесту полягає в іншому. Оскільки принц Вільям є спадкоємцем престолу, він та його дружина мають поводитись стримано, як майбутні король та королева. В тому числі — на публіці не демонструвати надмірну прихильність одне до одного. Такими є традиції.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Главред
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Главред

Непорозуміння виникло через звички порівнювати герцогів Кембриджських з принцем Гаррі та Меган Маркл, в яких більше можливостей для демонстрації почуттів.

Нагадуємо, що нещодавно принц Вільям та Меган Маркл випустили рідзвяну листівку, на якій вони зображені разом з їхніми трьома дітьми — принцем Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцем Луісом.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва.