Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон нанесла візит в пологове відділення Кінгстонської лікарні. Вона з'явилася там кілька тижнів тому, проте знімки з'явилися в мережі тільки на днях.

37-річна герцогиня приїжджала до лікарні два дні поспіль. Для даного візиту вона вибрала скромне плаття з чорним поясом на талії від бренду Michael Kors.

Кейт Міддлтон, фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, фото: Getty Images

Вона доповнила образ скромними прикрасами – маленькими сережками у вигляді сердець від Kiki McDonough. Вона поспілкувалася з персоналом клініки і випила чаю.

Кейт Міддлтон, фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила 2020-й Роком медсестри та акушерки. Кейт Міддлтон написала лист персоналу відділення та відзначила їх скромну, але безцінну роботу. Вона зазначила, що за кілька візитів їй вдалося краще зрозуміти роботу акушерок і те, який вплив вони чинять на породіль до і після народження дитини.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон підтвердила незгоду з принцом Вільямом.

Як повідомляв Знай. ua, ідеальні манери дочки Кейт Міддлтон підкорили весь світ.

Також Знай. ua писав, що Міддлтон затьмарила королеву Єлизавету II на Різдво, але увага була прикута до іншого.