Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон 9 січня відсвяткує свій 38 день народження. І її чоловік принц Вільям приготував для неї неймовірний подарунок. Про це повідомляють інсайдери королівського двору.

Принц Вільям організував для Кейт поїздку на екзотичний і дуже мальовничий острів Мюстік. Це острів у складі архіпелагу Гренадіни, розташований в 11 км на південний схід від острова Бекия. Входить до складу Сент-Вінсента і Гренадін.

Герцогиня відома любов'ю до активних видів спорту та подорожей. Також королівську пару у подорожі супроводжуватимуть їх діти принцеса Шарлотта, а також принци Джордж і маленький Луї.

Кейт Міддлтон з родиною, bilshe.com
Кейт Міддлтон з родиною, bilshe.com

"Вільям хоче відвести всю сім'ю подалі від усього, не шкодуючи грошей. Для Кейт це буде великий сюрприз!", - повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Також відомо, що вартість вілли, де зупинитися велика сім'я, становить 15 млн доларів. Тут сім спалень, величезний басейн, особистий шеф-кухар, панорамні вікна, спортивний зал і тенісний корт.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Главред
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Главред

"Щоб провести час наодинці, Вільям замовив СПА-процедури, уроки серфінгу і дайвінгу", - додав інсайдер.

Три роки тому Міддлтон і принц Вільям з сином Джорджем і донькою Шарлоттою каталися на схилах Альп.

Нагадаємо, Меган Маркл і принца Гаррі зганьбили на весь світ.

Як повідомляв Знай. ua, кращі фото королівського сімейства у 2019 році.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон з'явилася в пологовому відділенні.