Пірати недалеко біля берегів Камеруну пірати захопили судно, атакувавши його перед цим. Відомо, що серед полонених виявився громадянин України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню міністерства морських перевезень Греції, пише портал "Хвиля".

Танкер, marinetraffic.com
Танкер, marinetraffic.com

"У вівторок, 31 грудня, біля берегів Камеруну пірати атакували зареєстрований в Греції танкер Happy Lady. Як повідомила влада Греції, танкер знаходився в двох морських милях від порту Лімбо в Камеруні, коли на нього напали озброєні люди. В результаті атаки було викрадено вісім людей (п'ять громадян Греції, двоє громадян Філіппін, один громадянин України). Також одна людина (громадянин Греції) отримав поранення. Екіпаж танкера складався з 28 людей.", - пишуть представники відомства.

На жаль, про стан решти членів екіпажу нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, норвезьке судно атакували пірати біля берегів Африки: 9 моряків у полоні.

Як повідомляв Знай.uа Путін "прикрив" Крим ракетами і важким озброєнням: везуть тоннами, півострів відрізаний від світу.

Знай.uа писав, російських моряків захопили в полон: перші подробиці.