У США через велику кількість повідомлень рухнув сайт служби призову до армії Selective Service System.

Про це йдеться на сторінці Selective Service System у Twitter.

"Через поширення дезінформації наш веб-сайт наразі відчуває великий об'єм трафіку. Якщо ви намагаєтесь зареєструвати або підтвердити реєстрацію, будь ласка, перевірте пізніше сьогодні, ми працюємо над вирішенням цієї проблеми. Ми цінуємо ваше терпіння", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Веб-сайт припинив роботу у нормальному режимі через годину після повідомлення про те, що керівника військ Революційної гвардії Ірану Кассама Солеймана вбили авіаударом США за замовленням президента Дональда Трампа.

Дональд Трамп, фото: Уніан
Дональд Трамп, фото: Уніан

Інцидент призвів до загрози помсти з боку уряду Ірану та посилення напруженості між США та Іраном. Це викликало побоювання в соціальних мережах війни між двома країнами та можливістю чергового військового проєкту в США. У соціальній мережі Twitter найпопулярнішим хештегом став #WorldWarIII.

Зазначимо, що згідно із законодавством США, у разі мобілізації окремі категорії громадян будуть зобов'язані вступити в армію попри те, що в країні з 1973 року служба проходить виключно на контрактній основі.

Нагадаємо, поки Трамп воює з Іраном, Обама розслабляється на Гаваях: вражаючі кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Європа вступає у "кліматичну війну": мільйони людей скоро не впізнають свої міста.

Також "Знай.ua" писав, що світ на порозі Третьої світової війни: Кім Чен Ин планує відновити випробування ядерної зброї.