Французька влада ухвалила рішення, що починаючи з 2020 року буде збільшено податок на неекологічні автомобілі. Так, закон про підвищення податків на "брудні" автомобілі вже прийнято парламентом Франції.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bloomberg.

Євробляхи, Знай.ua
Євробляхи, Знай.ua

Раніше власники таких автомобілів платили 12,5 тисяч євро на рік, а з нового року їм доведеться віддавати до 20 тисяч євро. Ось така драконівська різниця. Експерти вже підрахували, що це дасть додаткові 50 млн євро, які можна віддати автовиробникам на розвиток електрокарів.

Евробляхи
Евробляхи
epravda.com.ua

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Це означає, що частина французьких автомобілістів захоче якомога швидше розлучитися зі своїми машинами і пересісти на більш "чисті" моделі. Також не виключено, що вже незабаром тисячі "брудних" авто з Франції можуть опинитися на українському кордоні для подальшого розмитнення.

Нагадаємо, "Зелені" номери та нові парковки: які сюрпризи чекають на водіїв у 2020.

Як повідомляв Знай.uа японці спокусилися на надбання Радянського союзу: магія наяву змусить кожного обімліти.

Знай.uа писав, автолюбителі Харкова Україні показали, як потрібно зустрічати нове десятиліття: неймовірне видовище.