Як відомо, вже тривалий час в Австралії продовжуються масштабні пожежі, які забирають щоденно сотні тварин та життя тамтешніх мешканців. Весь остів вкритий густим червоним та водночас непроглядним димом, а за підрахунками екологів, вже понад півмільярда тварин загинуло в результаті цих жахливих пожеж.

Наразі ж в мережі з'явився відеоролик, який демонструє вправність пілотів королівських військово-повітряних сил Австралії. Відтак, на ньому видно, як екіпаж військово-транспортних літаків намагаються посадили судно при абсолютно нульовій видимості. Слід зауважити, що в пілотів виходить досить непогано, однак, у зв'язку з тим, що воно триває всього тридцять секунд, не відомо, чи все ж вдалося посадити літак.

Пожежі в Австралії, фото: cnn.com
Пожежі в Австралії, фото: cnn.com

Зауважимо, що саме за допомогою австралійських військово-повітряних сил і Королівського флоту нещодавно вдалося врятувати понад чотири тисячі туристів та місцевих жителів, які застрягли в одному з палаючих міст.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, вогняне пекло: через пожежі на пляжах заблоковано тисячі людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", пекельні пожежі в Австралії змусили Маркл і Гаррі заметушитися: "Завжди готові допомогти"

Також "Знай.ua" писав, катастрофа нечуваних масштабів: близько півмільйона тварин згоріло заживо, кадри не для слабкодухих