У ніч з 7 на 8 січня в Ізраїлі в аеропорту Тель-Авіва Бен-Гуріон загорівся двигун пасажирського літака Boeing 737.

Загоряння сталося під час розгону лайнера перед зльотом, передають місцеві ЗМІ.

На борту літака перебували понад 100 пасажирів, усі вони громадяни Ізраїлю. Відео літака з палаючим двигуном опублікував журналіст Шарон Ідан опублікував у своєму Twitter. Чоловік зазначив, що йдеться про той же тип літака, який розбився в Ірані вранці 8 січня - Boeing-737.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На щастя, катастрофи вдалося уникнути. Усіх пасажирів екстрено евакуювали та відправили назад до терміну.

У середу, 8 січня, такий же літак, Boeing-737 компанії МАУ, зазнав аварії в Ірані. Він розбився за кілька хвилин після зльоту. Остання інформація про літак надійшла через 2 хвилини після зльоту.

Авіакатастрофа МАУ в Ізраїлі
Авіакатастрофа МАУ в Ізраїлі

Зараз рятувальники збирають тіла людей на території катастрофи, щоб передати їх судмедекспертам. Представники влади Ірану заявив, що тіла загиблих буде важко розпізнати через високу ступінь пошкоджень.

Нагадаємо, 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Пальчевський замість новорічних привітань висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Ірані.

Також портал Знай.uа писав, що влада Ірану відзвітувала щодо аварії борту МАУ: "Якщо літак збила ракета..."