Кейт Міддлтон у четвер, 9 січня, відзначає свій 38 день народження.

Дружина герцога Кембриджського Вільяма після весільної церемонії стала володаркою офіційного титулу герцогині Кембриджської, в Шотландії вона - графиня Стратерн, а в Північній Ірландії — баронеса Каррікфергюс. З принцом Вільямом вони зустрічалися з 2003 року, а заміж Кетрін вийшла в 2011 році.

Кейт Міддлтон, фото: peopletalk
Кейт Міддлтон, фото: peopletalk

Історія їх стосунків розпочалася ще під час навчання в Сент-Ендрюському університеті в Шотландії. З 2002 року Кейт і Вільям, ще будучи друзями, знімали для житла будинок в Файфе. У той час Кейт виглядала як звичайна студентка, нічим особливо не примітна. Початок їх романтичних стосунків сталося у 2003 році. Саме в цей рік Кетрін була серед запрошених гостей на 21-й день народження принца Вільяма.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото: Getty

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Від першої зустрічі до романтичних заручин у 2010 році пройшло майже десять років. Не можна сказати, що всі ці роки принц був вірний своїй подрузі. Бували в їх стосунках кризи, періоди розставання й інші труднощі. І хто знає, чи стала б Кейт Міддлтон майбутньої герцогинею Кембриджською, якщо б не мала такого терпіння.

Весілля Кетрін і старшого сина принца Чарльза відбулося в квітні 2011 року. Через два роки на світ з'явився їхній первісток – принц Джордж. Ще через два роки, навесні 2015-го, Кейт народила другу дитину – доньку принцесу Шарлотту. А в квітні 2018-го на світ з'явивилася і третя дитина пари – принц Луї.

Сьогодні герцогиня Кембриджська має бездоганну репутацію, у неї прекрасні стосунки з королевою Єлизаветою II, а багато британців хочуть бачити її своєю майбутньою королевою-консортом. Чи думає Кетрін про корону? Хто знає, але вона думає про те, як бути гарною матір'ю для своїх дітей і прекрасною дружиною для чоловіка.

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл зробили скандальну заяву: "Знімаємо з себе обов'язки".

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон.

Знай.uа писав, Меган Маркл пішла по стопах Кейт Міддлтон: як змінився стиль дружини принца Гаррі.