Королева Великобританії Єлизавета II зробила офіційну заяву на сімейній раді, в якій підтримала рішення принца Гаррі і Меган Маркл відмовитися від королівських привілеїв і жити окремо від монаршої сім'ї.

"Моя сім'я і я повністю підтримуємо бажання Гаррі й Меган почати нове життя в якості молодої сім'ї. Хоча ми б вважали за краще, щоб вони залишалися повноцінними членами королівської сім'ї, ми поважаємо і розуміємо їх бажання жити незалежним життям", -зазначила британська королева.

Королева Єлизавета, фото: Getty Images
Королева Єлизавета, фото: Getty Images

Вона також повідомила про "перехідний період" для Гаррі та Меган Маркл, під час якого вони будуть поперемінно жити в Великобританії і Канаді. Остаточне рішення про те, як саме це відбуватиметься, буде прийнято в найближчі дні.

Меган Маркл та принц Гаррі, фото: GlobalLookPress
Меган Маркл та принц Гаррі, фото: GlobalLookPress

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассекські заявили, що складають з себе королівські повноваження і тепер не будуть представляти королівську родину Великобританії на офіційних заходах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл і принц Гаррі звернулися до австралійців зі словами підтримки.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі влаштували бойкот на день народження Кейт Міддлтон.