Цими днями відомий олігарх Руслан Байсаров, який зі скандалом розлучався з Христиною Орбакайте, знову одружився. Цього разу його обраницею стала молода дівчина з Чечні, пишуть іноземні ЗМІ.

Як відзначається, на днях в мережу спливла інформація про те, що російський 51-річний володар статку в півмільярда доларів знову одружився - на цей раз на 18-річній чеченці Аламат Абубакаровій. Варто відзначити, що вже його шоста дружина, яка родом з чеченського села Шалі.

Бізнесмен та його нова дружина

Щодо весілля, то воно, як для олігарха, пройшло досить скромно: ніяких вкрай вишуканих суконь та мега дорогих візажистів. Так, наречену збирали в звичайному салоні із середнім цінником, а робили макіяж і зачіску приблизно за 10 тисяч.

Зауважимо, що олігарх і досі не розлучився з попередньою коханою Мадін, з якою виховує двох дітей. Тобто, виходить, що Байсаров, який входить в список 200 найбагатших бізнесменів Росії, наразі має дві дружини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, ″Хочу кричати про кохання з космосу″: японський мільярдер шукає″особливу жінку″ для подорожі на Місяць

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо ніколи не був байдужий до екологічної ситуації в світі.

Також портал Знай.ua писав, як Анджеліна Джолі поцупила Бреда Пітта Дженніфер Еністон.