В Ірані експерти Судово-діагностичного центру встановили особи ще 69 загиблих в катастрофі літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, повідомляє інформаційне агентство Tasnim.

Як повідомив представник Центру, ідентифікувати вдалось лише тих загиблих, чиї родичі передали владі Ірану генетичний матеріал для проведення експертиз. Таким чином вже встановлені особи 169 жертв авіакатастрофи українського борту біля аеропорту в Тегерані. З них тіла 150-ти загиблих вже передані їхнім родичам.

Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор
Крах літака МАУ в Ірані, фото: Інформатор

Нагадуємо, що сьогодні в аеропорті Бориспіль відбулась церемонія прощання із загиблими в наслідок авіакатастрофи в Ірані пасажирами та членами екіпажу літака МАУ.

Також портал “Знай.ua” розповідав про те, що якщо українські фахівці не зможуть впоратись з дослідженням записів “чорних ящиків”, їх потрібно буде передати експертам у Францію.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що українські фахівці знайшли сліди від ракет, якими в Ірані був збитий літак авіакомпанії Міжнародні авіалінії України.