В китайській соціальній мережі Weibo стало вірусним відео з лікарні в Ухані - епіцентрі спалаху коронавірусу, перевантаженої хворими.

Відео опублікувала жінка, яка стверджує, що вона працює медсестрою в цій лікарні.

На кадрах видно три тіла під білими простирадлами, які лежать просто на підлозі, і медики в захисних костюмах в забитому людьми коридорі.

Трупи лежать на підлозі лікарні, яка щосили намагається впоратися зі спалахом коронавіруса в Китаї.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Авторка відео написала, що персонал і пацієнти "застрягли" через тіла померлих, тому що ніхто не міг їх забрати.

На відео можна побачити, як медсестри обступили тіла, покриті білими простирадлами, в коридорі, заповненому людьми, очевидно зараженими вірусом.


Персонал одягнутий в захисні костюми для всього тіла, а пацієнти, які очікують, коли їх обстежать, з закритими масками обличчями.

В іншому ролику чоловік з масці на обличчі б'ється на підлозі в агонії.

Жителям Ухані заборонено виїзджати з міста. Весь громадський транспорт зупинено, поїзди, пороми та автобуси перестали курсувати у місто та з нього.

За словами жителів Ухані, місто накрила "ковдра страху". За їхніми словами, зазвичай галасливі вулиці багатомільйонного міста стоять "мертвими"

Нагадаємо, у Китаї фіксують все більше випадків захворювання коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні зафіксовано три підозри на зараження новим смертельним коронавірусом з Китаю.

Також Знай.ua писав, у США до боротьби з новим вірусом підійшли інноваційно і продумано.