На днях у Росії відбувся конкурс під назвою "Тетяна року", переможницею якого стала студентка з Хабаровська. Відтак, призерку нагородили досить незвичним подарунком, а точніше поїздкою до Китаю.

Варто відзначити, що саме у Китаї, куди й хочуть відправити дівчину, все більших обертів набирає небезпечний коронавірус, що спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі уже є тисячі випадків захворювань та десятки загиблих.

Щоправда, за словами самої студентки Тетяни, яка виборола свою перемогу серед інших 10 дівчат, їй не страшно їхати в КНР через смертельну хворобу.

Фото з нагородження дівчини

"Ця поїздка буде в травні. Думаю, що все стихне, то, що зараз відбувається. Звичайно, буду дивитися по ситуації, якщо там зовсім вже буде страшно за своє здоров'я, то, звичайно, треба буде щось думати. А поки я налаштована досить позитивно, налаштована скористатися таким шансом. Хочеться помандрувати, жодного разу за кордоном не була. Думаю, вони Приз вибирали заздалегідь. Сумніваюся, що мені хотіли нашкодити, це просто збіг", - зізнається переможниця краси.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що українці звернулися до Володимира Зеленського з проханням прийняти оперативні заходи, щоб запобігти потраплянню небезпечного вірусу на територію держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні були зафіксовані три підозри на зараження новим смертельним коронавірусом з Китаю.

Також "Знай.ua" писав, що у США до боротьби з новим вірусом підійшли інноваційно і продумано.