У мережі розгорівся сатиричний скандал через безглузду роботу відомого дизайнера Клер Уейт Келлер. Відомо, що в свій час дизайнер робила весільну сукню для дружини принца Гаррі Меган Маркл.

На негативні відгуки в соціальних мережах звернули увагу у виданні Daily Mail.

Сукня дизайнера Клер Уейт Келлер, Daily Mail
Сукня дизайнера Клер Уейт Келлер, Daily Mail

Так, днями у французькій столиці відбувся показ Givenchy, який, за традицією, завершився виходом нареченої". Нею стала супермодель Кайя Гербер, яка вийшла на подіум з величезною білою фатою на каркасі, що покриває її спину і голову. На ній також була пишна сукня вільного крою з білого мережива.

Модельєр Келлер розповіла, що під час створення наряду для Givenchy вона надихалася квітучим садом. Користувачі соцмереж обурилися, що така фата робить Гербер "величезною".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я ненавиджу цю сукню, можна подумати, що це дві скатертини, зшиті черницями", — висловилася одна користувачка. "Фата виглядає як топпер для торта з 90-х", — пожартувала інша. "В цьому модель виглядає безглуздо", — погодилася третя.

З'ясувалося, що дизайнер з Givenchy — феміністка і яра захисниця рівноправності статей.

Нагадаємо, Меган Маркл впритул зайнялася освітою в Африці.

Як повідомляв Знай.uа принц Гаррі і Меган Маркл в Канаді: Трюдо і Єлизавета II вирішують долю герцогів.

Знай.uа писав, "Шкодую, що не помер": батько Меган Маркл розкритикував вчинок дочки.