Надзвичайний випадок, який схожий на сюжет до фільму жахів, стався в Індонезії. Відтак, під час того, коли місцевий юнак рибалив, з води вискочила риба та проштрикнула йому шию.

Про це повідомляють різноманітні іноземні ЗМІ.

Як відзначається, випадок мав місце в Сулавесі. Саме там під час того, коли 16-річний підліток рибалив у своїх батьків, з води вистрибнула риба-голка та прорізала йому шию. Вийшло так, що рибина пробила його потилицю, створивши велику діру, яка проходила прямо на іншу сторону шиї хлопчика - від його підборіддя до задньої частини черепа.

Після цього хлопця відправили до лікарні, де проведи йому складну операцію. Наразі юнак все ще перебуває в лікарні, але незабаром повинен бути виписаний, якщо його стан залишиться стабільним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше за даними phys.org вчені Університету Ватерлоо в Канаді отримали перше підтвердження існування випромінювання Хокінга у чорних дір.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені змогли використати штучний інтелект, щоб вивчити минуле. Суперкомп'ютер допустив, що масових вимирань на Землі було менше, ніж вважали раніше.

Також "Знай.ua" писав, що ще в 2015 році фахівці з США і КНР вирушили в Тибет, щоб зібрати зразки найстарішого льоду на Землі.