З'явилася інформація, що в англійську мову ввели нове дієслово to Meghan Markle, що означає "цінувати своє психічне здоров'я настільки, щоб знайти в собі сили залишати несприятливе середовище, кімнату або ситуацію, де до тебе ставляться токсично".

Меган Маркл

Відомо, що саме так зробила герцогиня Сассекська, яка разом зі своїм коханим чоловіком принцом Гаррі переїхала жити до Канади і відмовилася від королівських титулів.

Так, британська газета The Guardian склала цілий список ситуацій, в яких можна вживати слово "меганмарклить". Зокрема, за допомогою цього терміна можна відмовитися від спільного походу в бар з небажаними наслідками на ранок наступного дня. Більше того, саме цим словом можна описати детокс у відносинах з колишніми.

Також його можна використовувати в роботі - як тільки вам треба буде пояснити свій вихід з компанії, в якій, на вашу думку, вас не цінували роботодавці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Меган Маркл

Нагадаємо, що Меган Маркл насолоджується свободою в Канаді, поки Гаррі вирішує всі справи в Лондоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина британського принца Гаррі Меган Маркл заявила, що ніколи не була такою щасливою як зараз після того, коли покинула Великобританію.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл впритул зайнялася освітою в Африці.